nathaliemoralesc.blogg.se
We Came, We Raved, We Loved

Happy birthday Party

Heej hej ska snart dra till en kompis födelsedag ! Ska bli kul . Jag har iaf tagit bekväma kläder, ville inte ha på mig klänning för det hatar jag ! Iaf så satte jag på mig en tröja ( cardigan) från Tyskland som är märke LIVRE och svarta byxor från Ginatricot och Linné från H&M .


Night humor

HAHAHAHA så jävla bra sagt AHAHHAHAH


New Nails again

Vrf jag alltid byter nagellack är antingen för jag har tråkig eller så är det värsta som kan hända att jag måste direkt byta! Är .... När nagellacket har gått bort från en av naglarna och att det blir märken av något jag har rört osv ! Men iaf så har jag tagit en ljus och elegant färg från Isadora med glitter dekoration från Depend.


Today's Outfit

// Mörk blå Race Marine tröja //Shorts från Ginatricot // Converse skor


Presentation and stuff

Jepp som sagt , jag ska ha en presentation imorgon som jag måste redovisa ! Så jag har bara varit hemma och hållit på med Spanska redovisningen. Jag kom hem ganska sent typ 16:30 , det var hemkunskap jag hade sista lektion så ja det är ungefär 2 timmar ! Så himla hungrig och trött jag var efter det . Men nu ska jag kolla på Svenska Hollywood fruar klockan 9 om den sänds idag :/ ingen aning faktiskt hihi hej då.


Yesterday

Igår så kollade jag på Pretty Little Liars säsong 4 avsnitt 11. Den var riktig bra men jag vet inte vem Red carpet är!!? Ohhhh döda mig asså jag vill ju så gärna veta!! :'O Men iaf så myste jag med vindruvor och banan . Men ooohh kan inte sluta tänka på vem Red carpet är ! Det är så spännande men ändå inte för det händer ju inget på filmerna liksom när ska dom ta reda på vem Red carpet är .... ! Det kommer annars bli långtråkig om det fortsätter så...


Fin slipade nails

Hejsan hoppsan nu är jag klar med filen och naglarna för att få mina underbara naglar raka ! Använde också en borttagnings produkt från Iran tydligen för att ta bort nagellacket jag hade innan jag filade :) Iaf så vet jag inte vart produkten kan köpas men tydligen i Iran hehe ... :)


Sunny day

Så jävla varmt var det idag!! Bjuder på en bild på mig som jag tog runt 6 tiden hihi .


New in

I fredags köpte min mamma och jag body lotion till kroppen pga för vi hade slut på det hemma. Så jag har alltså valt två body lotion från LdB. Man kan köpa det överallt typ.... mat affärer, åhlens osv . Sen så ville jag ha deodorant eftersom jag tyckte den luktade jätte gott :) , det luktade ganska som sommar, blommor och rosa haha. Sen så är deodoranten från Nivea och det kan man köpa i Åhlens, mataffärer som t.ex ÖoB, Coop forum
 
 
Jag skulle rekommendera att köpa dom här två body lotionen för dom luktar jätte gott men just nu använder jag bara en av dom och det är Sweet Pea & Silk.
Foto av mig .
 

My Room Right Now

Här är bilder från mitt rum just nu eftersom har städat,möblerat, bytit säng lakan osv . 
 
 
Snälla kommentera ! <3
 

Luftballong

Aww så gullig ballong !! Den hade landat typ där jag och min moster bor . Det var också många som var där och kollade på dessutom var det första gången jag såg en ballong landa vid där hus och byggnader finns och vara inne i kanin luftballong. Så söt. Dom delade ut fejk tatueringar som man lägger vatten på osv..

https://cdn1.cdnme.se/4203194/6-3/pic_521942feddf2b31e4a54b61a.jpg" class="image">


Today's outfit

Idag fyllde min kusin 18 år så jag ville inte vara så särskilt snygg , ville bara ha bekväma kläder och orkade verkligen inte ha klänning :) Men jag tog iallafall Jeans från Cubus, tunika från kappahl .. Och jeansväst från Ginatricot .


Today's outfit

Dagens outfit : Ett par shorts från Ginatricot och en skön och kall tröja från Fred Perry , Skor Converse och liten väska från Adidas


Dagens morgon frukost

Idag vaknade jag runt 20 över 6 alltså 06:20 . Varför jag vaknade så tidigt var för att jag skulle börja klockan 8:00 men tydligen så sa läraren fel så påriktigt skulle vi ha sovmorgon!!! Men iaf så gjorde jag hallon smoothie mums! Med bröd :)

Portion : 4 st ( vanlig glas )

Ingredienser var :
-Banan&vanilj youghurt (ca 5/2 dl)
- Frysta hallon (ca 2-3 dl)

Hur man gör:
1. Lägg först youghurten i en avlång uppåt skål kan man säga...
2. Lägg i dom frysta hallonet
3. Och börja mixa !!
KLART! För att få det lite mer smak, lägg lite socker :)




Wanties!

OHH vill så himla ha alltihop! Men snart har jag på mig byxorna och tröjan!! :O För jag ska köpa dom !! :) Det är ett erbjudande från Bik Bok och det står

"Buy 1 jeans get 1 top/shirt/sweat free"
På utvalda kläder :)

Så det jag hittade var en svart byxa som jag verkligen behöver och en tröja :) tröjan är så fin att den påminner mig om college filmer hahaha

//Skor Från Adidas //Tröja från bik bok// byxa från bik bok med dragkedja //Väska från Fred Perry


Today's Outfit

Jag valde dom perfekta kläderna idag eftersom det var så himla varmt i Kungsholmen :O ( idag ) . Kommer nog att använda mina favorit shortsen till på fredag ! :).

//New York City linne från Bik Bok //Shorts från Ginatricot //Skor Converse


Om mina naglar

- Det är mina naturliga naglar! Det är inte lösnaglar .

- Dom växer snabbt långa.

- Det är nagellack som man tar bort med aceton, så det är inte andra material om det finns :/

- jag har fin slipat dom så dom blir lite raka där framme och lite runda vid kanterna..

Ja det var allt typ :)


New nails

Okej okej jag fattar att jag byter nagel färg hela tiden men det är stunder / dagar som är tråkiga då jag fixar naglarna haha men det är faktiskt ganska kul att fixa naglar men det är väldigt irriterande när färgen på en av naglarna blir mosad av finger avtryck!!
Det är mina två anledningar att jag byter färg och fixar naglarna.


Drottningholm

Idag ska jag och klassen på utflykt till Drottningholm vid 9 tiden typ, vi kommer kolla på Drottningholms slottet där kungafamiljen bor. Jag har hört att ifall flaggan är uppe är kungen där annars är det så att ifall flaggan är nere då är det ingen hemma. Men jag har iallafall gjort min matsäck klar och det blev väl bröstfilé m ris pga inga köttbullar hemma hahhah och en annan sak ska jag ta med en MER päron dricka. :)

Hej dååå <3


Earings and a bit of happy

Jag är så himla excited ooohh så roligt och soligt ! :))) underbart väder som inte kunde kommit lite innan skolan började! Synd men aja jag blir jätte glad när det är soligt och fint väder just när man börjar skolan! ;))


Today School outfit


Idol 2013

Idag ska jag mysa och kolla på Idol som är premiär idag klockan 20:00 hihi :) hoppas ni får det bra innan skolan börjar för er som har skola ofc ! Omg börjar 8:an yes .


Godmorgon !

Hej ska nu äta frukost , mums va gott gjorde ägg röra och bacon men min bacon blev bränd , aja det var ändå gott för jag tog en liten bit hihi :) Vad ska man hitta på idag då innan skolan börjar ! Jävlar :((((((


Dagen i fredags

I Fredags var jag i we are Sthlm festivalen med en tjejkompis. Vi träffade Zara Larsson och Rmm OMG ! ( Can't believe it). Sen har vi för det mesta hängt där och snackat osv och gjort många aktiviteter som fanns där , som t.ex få armband och skosnören om man skriver på en lapp om vad man gillar, sen typ gilla på Facebook grej. Sedan vid 5 tiden åt vi mat i donken.


Sushi och wok

Igår var jag på buffé med min storebror och hans flickvän så det var jätte roligt hihi , vi gick också förbi Kungsträdgården där ung 08 ( we are Sthlm ) festivalen ligger och gjorde där en mask :) nöjd


New nails

Hade så tråkig att jag färgade om och la dekorationer på naglarna hihi lite nöjd med det jag har gjort ! :))))


Dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering men har vart jätte upptagen . Jag har varit i stan två gånger och första dagen var jag med en kompis i we are Sthlm festivalen, sen har jag varit i stan med brorsan och hans flickvän och åt i en sushi och Wok buffé sen gått runt där . Idag har jag helt och hållet varit lat! ... Iaf så har jag haft det bra och dålig :) Och så blir jag väldigt lat när jag tänker på att skolan börjar om fan två dagar elr imorgon 1 dag !!! Ohh

https://cdn2.cdnme.se/4203194/6-3/pic_5210feb79606ee58696e0837.jpg" class="image">


Donut bulle

Såhär blev min resultat på min bulle med en sån där donut tillbehör. Jag har ganska tjockt och ganska långt hår så det blev en liten fight för mig att få det fint. Men den här blev ganska helt okeej! 
 
 
Den här bilden kan man verkligen se hårfärgen jag har just nu. Lite guld blont, brunt ...
 
 
 

Today's Outfit

//T-shirt från Ginatricot //Shorts från H&M
 
 

Match och fika :)

Nu har jag ätit fika med en god kaka som my mom did hehe . Jag har också dekorerat den med olika ingredienser som vanilj sås m.m eftersom alla tog utan något på ! Usch blir inget gott bara torrt. Hahah rimmade där lite " blir inget gott bara torrt " iaf så har vi kollat på när Sverige mot Norge spelade och självklart var min lillebror där och kollade. Han träffade Malcolm B där för han sjöng där och sen när matchen var slut gick vissa hem så det var bara vissa kvar och så kommer Malcolm B gående där och så tog min lillebror foto med han :) Andra gången för han då .


My hair

Här får ni en bild på mitt hår när jag har utsläppt, jag har färgat håret guld blont typ som ombre så det är inte längre mitt naturliga hår men annars är det mörkbruna mitt naturliga hår. Jag har inte färgat idag eller igår mitt hår, utan det var någonstans i Juni hihi längesen :( 
 
 
 

Min fina mobil

Såhär ser min mobil ut, fin eller hur? haha va tråkig jag är . Men iaf så är jag verkligen jätte nöjd att fått använda mobilen nuuuu efter typ en vecka och några dagar! Jag har dessutom fått kolla alla mina notiser jag har missat under senaste tiden, alla missade samtal & alla missade meddelande. Roligt också att kolla sin kamera album , bilderna man har gjort i somras & bilder som helt o hållet gammalt. 
 
Hihi fina saknade mobil <3
 
 

We Are Sthlm

Festivalen har börjat!

Info :

Plats: Kungsträdgården
Datum : mellan 13-17 augusti 2013
Tid: ungefär 12:00 - 23:00

Osäker på tiden ...


Glad tjej!

Hej hej idag åkte jag till Rågsved med en tjejkompis och hämtade min laddare som jag hade glömt hos min moster. Sen har jag varit i gallerian och kollat i affärerna och varit ute O snackat :) Så just nu skriver jag med min mobil YEAH gud va skönt att slippa tända datan hela tiden ! Sjukt jobbigt . Det var allt jag ville säga i den här inlägget ;)


Bästa tjejfilmerna!

 
 
 
 Min favorit är väl The Last Song för den är så romantiskt och sorlig :( Sen en som är mer tjejig är väl Undercover och en som är mer action är New York Minute. Sen en film som pratar lite spanska är From Prada To Nada. Två filmer som är mer drama osv ni fattar är Picture This och LOL
 
 
 
 
 
 
 
 

Bio med mamma <3

Hej, har just kommit hem efter en riktig rolig komedi film som fick mig och min mamma skratta så himla mycket! hahah Jag rekommenderar att kolla på den om ni självklart har sett Grown ups 1 :D Man blir väl glad när sin mamma bjuder i sista minuten, vi planerade ganska sent för vi visste inte vilken film vi skulle ta eftersom nästan alla filmer var 15 års gräns, såå vi bestämde oss att kolla på en film som är rolig och som vi båda har sett. Filmen skulle börja klockan nio så det blev nattbio för oss båda då hehe

 
 
  
 
 

 


Beauty Nails

Den här färgen på naglarna är så fin till sommaren! Och lite dekoration av glitter :)) Tycker verkligen om färgen och dessutom är nagellacket billigt :O haha förvånad !
 
//Nagellack från Nordic cap of sweden (star nails) // ....
 

Todays Outfit

//T-shirt från Ginatricot //Jeans från Cubus :)

Yesterday

Igår skulle jag och släkten,kusinerna bada , så vi åkte till kaanan badet och badade osv sen vid typ halv 6 , 6 tiden så såg vi att det var grå himmel och det betydde ju att det skulle regna men det var ju fortfarande soligt och varmt. Efter en stund kom det lite droppar av regn så vi satte på oss kläder och packade allt, efter en liten stund efter kom det fan ösregn ! Alla som var där var fan roligast! Alla som var i vattnet sprang upp och alla som var vid gräsmattan blev ju genomblöta och jag :D Hahahahha så himla roligt men inte lika kul när man sitter i bilen med blöta kläder och skor :( Men det gör inget för jag blev torr när vi åkte till min farbrors hus som bodde i närheten och sen blev jag glad för min mamma köpte pizza till oss hehe :)
 
 

Summer music 2013

Låten får mig att le , gör den dig med? :D
 
 Dessutom är Danny så himla snygg och söt!! 

Länder jag måste åka till!

Grekland, oh shiit så vitt och blått där ! Underbar ! 
 
Thailand, dom har så fina stränder !!
 
                                           
 
Chile, mitt allt ! Måste se världens största pool ! OMG
 
 
 
Italien, så fint!
 
USA / Storbrittanien , man vill bara resa runt hela landet!! <3
 
 
 
 
Jag har varit i Turkiet typ tre gånger sen har jag också vart
i Spanien många gånger , Tyskland, Danmark, Frankrike osv
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday Sweetie!

Idag fyller min finska kusin år. Hon är faktiskt finsk och chilenare eftersom min farbror är chilenare och min farbrors fru är finsk. Iaf så kommer det bli en liten kalas till henne med släktingar osv sen så blir det väl saker jag vill göra själv typ kolla på film och sen kanske hoppa studsmatta , om jag ens pallar hahah. Men den här tjejen kommer bli 4 år gammal och hon är redan stor enligt mig för det kändes som förra året så hade jag henne i min famn :( och nu gillar hon inte att folk ska bära henne. Det värsta är att hon är väldigt kaxig mot folk haha hon säger saker på spanska t.ex Du är ful på spanska . Aja det blir väl en tråkig,rolig kalas idag, fast det blir väl roligare för småbarn. Tur att jag får sällskap av lite äldre kusiner. :)))))
 
 
      
 
 
 
 

Mitt liv just nu

Hej! Jag är så ledsen för inga bilder på mig men allt är så dåligt just nu, jag har ingen mobil som jag kan använda för att fota mig hur jag ser ut, mobil laddaren är hos min moster då jag var hos henne i fredags till söndag :(( Och kan då inte lägga upp min "Todays Outfit".
Iallfall så har jag faktiskt velat visa mina kläder som jag har haft på mig under dessa dagar jag inte hade mobil! Det skulle passa perfekt till bloggen för jag hade på mig fina kläder :( Synd, men nu har jag berättat till er alla om min ledsna sida hehe !
 
 

Work for it

Har nu cyklat i tre dagar så himla jobbigt och svettig , jag har dessutom tränat magen och låren. Vädigt bra för hälsan. Jag har också börjat använda ordet NEJ eftersom jag ska säga NEJ till saker som är onyttigt. Väldigt bra början ifall man vill börja träna tycker jag. Vill man ha drömkroppen måste man jobba för den! Och det ska jag göra! hihi (Work for it)
 
 
 
Har iallafall gått ner några kilon.. :)
 
 

VOLUM' EXPRESS FALSIES BIG EYES WASHABLE MASCARA

Två borstar särskilt utformade för övre och nedre fransarna, särskilda snabbtorkande formel håller fransarna på plats. Den verkar väldigt bra! Dessutom är ögonfransarna så fina men jag vill ju inte ha stora ögon hahah. 

 
 
 

Justin Bieber spottar från en hotellbalkong i Toronto

Enligt tidnigarna :
 
"Superstjärnan Justin Biebers spottloska har blivit förevigad på bild.

En bild på Bieber har tagits där han står på en hotellbalkong och släpper ner en "salivbomb" av betydande storlek.

Det är oklart om han siktade på någon.

Händelsen ägde rum i torsdags i Toronto, enligt amerikanska sajtenTMZ."

                                                      hahhahahhahahha

 

Natthumor, kan inte sova

 HHHAHAHAHAHHHAHAHHAH
 
 
 
 
 

Två låtar som alltid hörs hemma!

Dom här två låtarna hör jag nästan överallt, inte för dom är störande men jag säger bara att låtarna finns överallt hahahah men after dark är braa och såklart den Avicii - wake me up också!:)
 
Music:

 
 

SWAG

Hej hej ville berätta om dagen jag sovde över hos min moster/kusiner. Vi hade det jätte kul och mysigt både festen och nästa dag! Iaf vi hade en kamera så vi gick ut och fotade sen så var det ingen ute för det var på kvällen, då tänkte vi fota såna där swag bilder som finns överallt som i tumblr osv , vi gjorde det med min kusins samlade swag kepsar och sen så fotade jag min lilla kusin som också var vaken hehe !


Wanties

Jag bara älskar den här klockan! Vill ha den :( Men vet riktigt inte vilken ringfärg är snyggast! Det finns att välja mellan guld färg eller silver färg ! Kommentera här nedan vilken ringfärg jag borde ta!! Puss


Rolig tips

Säg till nån nära släkt,kusin eller kompis

" vad har du i armhålan, det är en (färg) prick"

Sen kommer det roliga hahah

Va beredd att ha kamera framme och fota när personen kollar på armhålan alltså på bilden kommer man tro att personen på allvar luktar på armhålan .

HAHAHAHAHAHAH nolife har gjort på skitmånga haha #nolife


Natt humor!

HAHAHHAHA ONEJ HAHAHAH


Kan inte blogga

Jag är så ledsen att jag har inte skrivit på tre dar men jag är väldigt upptagen och min mobilladdare är hos min moster !! Jag får väl blogga imorn elr idag på kvällen .... Beror på om vi hämtar laddaren ! Så hej då vill inte slösa batteri! Pussssss O kram!!<333


Övernattning

Hej sorry för ingen uppdatering idag ... Men jag är hos min moster/kusiner som bor i andra sidan stan så det är ganska långt bort från där jag bor, iaf jag och lillebror sovde över och ja här har jag det bra och det jag älskar att göra är att vara inne på deras Mac data! som är väldigt stor, man kan tro det är en tv


Dagens Outfit

Hej hej idag har jag lite bråttom med kläder så jag satte bara på mig något jag inte har andvänt så det blev väl detta haha :)


Fest Fest Fest Fest

Hej idag har jag faktiskt mycket att göra som att gå till min kusins party och sen ska jag nämligen fira min mammas födelsedag. Min pappa hade tänkt att vi skulle äta i en Restuarang så nu får jag väl äta äta äta hahah! Men det kommer säkert bli jätte mysig idag :)
Vad ska ni göra idag?


Allsång

Det jag såg på tv igår så kunde man se att Måns Zelmerlöv halkade när han skulle upp på scen haha tyckte det såg lite kul ut. Det var också live , men oj vad det skulle göra ont om jag var han ajjj!


Videofyme

Följ mig på videofyme !

----> Nathalie Morales Calderon <----

Follow me on videofyme