nathaliemoralesc.blogg.se
We Came, We Raved, We Loved

Happy Birthday Cousin

Min lilla söta tre åringen har fyllt år nuu , hon har blivit en stor flicka haha. Tycker hon är skit rolig och gullig !! att jag ville bara äta upp henne ohh älskar henne så mycket. Orsaken varför jag inte skrev ett inlägg igår var ju för att jag var hos min moster / kusiner och hela släkten och firade min Kusinvitamin. Hon fick dessutom en jätte fin tårta som min moster/ hennes mamma gjorde till henne med en bratz docka som dekoration haha . 

Bilder från igår:






Idol

Vem tyckte ni var bra igår ? Jag tyckte iallafall Kevin var sjukt bra! Älskade låten också :) . Men bortsett från han så var nästan nästan nästan alla bra faktiskt haha. Igår åt vi iallafall godis och läsk i såna där fina plast champagne glas eller vad man nu ska kalla dom, det var inte champagne jag drack utan fanta lemon 😍 . 







Before / After

Igår medans vi kollade på idol, plattade jag håret på min mamma för hon ville göra det så det här blev resultatet :). En annan grej jag ville säga var att bilden som är klart plattat tror man att hon har färgat håret ljusbrun men det var faktiskt blixten som gjorde så, så ni får faktiskt tänka er att det är faktiskt mörkt brunt :).




New in

Åkte till Sollentuna Centrum eftersom det var rea till klockan 9. Det var inte så jätte mycket rea men jag hittade iallafall två, tre saker :). Blev ganska nöjd ändå. Köpte två tröjor , ena hade en rosa stämplad A i mitten av tröjan och ena var en vit stickad tröja med nitar vid axlarna. Sen så köpte jag en nyckel dekoration där det står en glittrig N på :) jätte onödigt men den var billig. Fick också med mig en påse från Salt när jag köpte den vita stickade tröjan. Den var ändå ganska fin fast lite för stor för mig haha. Förrästen så är den gråa tröjan från Vero Moda, råkade skriva fel affär på bilderna haha . Sen så var det gratis grejer där man fick bland annat foundation , body lotion osv.. När vi klara för dagen i Sollentuna Centrum åkte vi till Maxi och köpte Loka vatten eftersom det var 3 för 22 kr . Jag ville ha en 7 up så jag tog en sån, loka flaskan var 2 liter alltså inte en liten baby flaska haha. 





#GodMorning


Dagens Outfit O prat

Idag var det så himla kallt på morgonen hade dessutom idrott . Efter idrotten skulle jag ha matteprov och den gick ganska bra bara att det fanns två svåra uppgifter som till och med matte läraren sa att dom skulle vara, fick fundera jätte mycket. Iaf så blev dagens outfit såhär: 



//Jeans från Cubus //Tröja från Hollister // Klocka från O.N.E 

Prat m.m

Tråkig dag ! Vaknade också lite för sent idag ... Hade lite stress på morgonen men kom ändå i tid till skolan. Har verkligen jätte mycket att plugga till så kommer nog inte hinna göra så många inlägg dom här två dagarna fram till onsdag typ. Har matte prov på onsdag och saker jag måste lämna in , har dessutom utvecklingssamtal imorgon i skolan och efter det är jag ledig hela dan! :) . 

The Conjuring ( Prat)

Ehm nu så har jag kollat nästan hela filmen ganska läskig men den känslan går bort sen . Det kan faktiskt hända att en person som får in en demon i sig, men det är inte så vanligt idag för det känns inte som att folk har fått det eller något . Men det kan hända. Haha bli inte rädda nu för jag har egentligen ingen aning men jag berättar bara att filmen är sann baserad så det menas att det hände för länge sen . Läskigt ... 
Aja nu ska jag inte prata om den där filmen men nu ska jag faktiskt kolla hälften igen idag , och fråga mina storebröder ifall dom har sett den så vi kan kolla på den tillsammans haha .

THE CONJURING

ALDRIG ALDRIG asså ALDRIG! Slutade kolla när typ filmen skulle börja ! Åh jävlar Asså den var redan läskig för mig då ! Oh fyfan aldrig!! Fick värsta darrigheten och en läskig reaktion ! Sen fick jag också gåshud !! Kan inte heller fatta att den är sann baserad asså herregud !! Ännu läskigare att den är sann baserad oh jävla skit !! Förlåt för orden och alla utropstecken osv men asså kan inte sluta tänka på den där dockan !! Fyfan så himla läskig kollade kanske hälften venne nått sånt ! Aldrig aldrig eller jo när jag blir modig då ska jag kolla med mina öppna ögon hela filmen ! Snart snart är det dags att kolla den måste bara vänta till en bra tillfälle ! Och jag tror inte ni vill ha bild på skräck filmen men asså jag gör det ändå .




New in

Köpte en makeup borste och en spegel med kam. Tyckte att det var värt pengarna att köpa en spegel med kam för det tar inte så mycket plats i väskan och dessutom kostade den bara 10 kr. Och borsten för 20 kr . Helt nöjd med grejerna . Men den bruna eye shadow fick jag av min storebrors flickvän från Colombia när han var på semester där , det var alltså meningen att borsten och eye shadow skulle vara tillsammans . Nu ska jag göra läxor så vi får höras sen <3



SWAG

Så himla bra låt som kom ut för ca 2 och en halvtimme sen är inte säker på tiden men något sånt! Helt grym låt kan till och med dansa till låten asså man bara hänger med låten och så kommer dom där dancemoves från ingenstans!! Så himla bra är den. Påminner mig mycket om Swag och grejer haha vet inte varför men aja... <3 
 
 Maejor Ali - Lolly ft. Juicy J, Justin Bieber

New Nails

Min storebrors flickvän ville göra något med mina naglar eftersom hon hade grejer till naglarna som hon köpte i Colombia. Men på riktigt ville hon göra på mig när jag hade mina långa naglar men hon hann inte så hon fick reda på det idag att jag hade klippt mina naglar . Aja nu får ni iallafall se resultat på naglarna som hon gjorde :) Det är en turkos färg som basic och sen på ring fingret la hon då små kulor . Blev jätte nöjd :))) det var hennes första gång hon gjorde med kulorna osv så det var nytt för henne men det blev jätte bra . 





Innan / Nu




Frukost

Gröt och kanel = gott , Vaknade klockan kvart i 7 och gick då ner till köket. Tog fram risgrynsgröt och en kastrull och började sedan lägga värme på spisen där kastrullen fanns. Sen så la jag in hälften av risgrynsgröten ! Mums och när det var färdigt tog jag lite kanel ovanför gröten i min lilla skål som jag hade. Jag börjar idag klockan 9:05 typ men jag glömde så jag var så himla dum att jag vaknade kvart i sju. Men nu har jag iallafall mycket tid så jag behöver nog inte stressa mig jätte mycket :). See yaa 😉



Hej då :(

Ska säga adjö till mina långa naglar eftersom vissa har gått sönder osv :( Känns bara att jag måste starta om men det går snabbt för mina naglar växer jätte snabbt :) kanske om en vecka så har dom blivit långa eller en vecka och ett halv :) . Aja men nu ska jag klippa dom så här får ni bilden på hur dom ser ut nu .. (Fotade inte vänstra handen för där är det mer sönderslitet ) osv . 

Så ful hand!


World War Z

Så himla grym film ! Riktig skrämmande också. Handlar om ett virus som tar över hela världen nästan och så blir människorna till människoätare alltså till Zombiesar . Det var iallafall det vi kollade på idag . Det läskiga var när en zombie kommer från ingenstans på tv skärmen med sitt fula face usch ! Tycker att den var 10/10 , och så föredrar jag att ni alla som inte har sett den att kolla på den förutom personer som inte gillar läskiga filmer of course. 😉

             



Jävla fluga!

Den där jobbiga flugan som var i mitt rum just när man håller på somnar och sedan kommer en sån där skit störande ljud i rummet !! OHH hatar flugor ! Så himla jobbiga och störande att när man försöker döda dom rymmer dom till andra ställen! Har iallafall inte dödat den men höll nästan på att göra det tills den flög till min brors rum haha och nu håller han på att döda den yes äntligen är den borta från mitt rum och hem! Skönt :) 

Vinn ett valfritt smycke från Thisstyle.

Delta i tävlingen och om du har tur så vinner du ett smycke från Thisstyle ! Det ändå du behöver göra är att gå in på Josefines.se/thisstyle så hittar du informationen. Hemsidan heter Thisstyle.se . Jag vill iallafall så gärna vinna detta så jag hoppas verkligen jag vinner ! 
Hemsidan till halsbandet : http://thisstyle.se/product/lion-chain

Have A Lazy Day

Idag är det bara att vara hemma för jag orkar tydligen inte göra något idag. Till och med mina bröder orkar inte , så vi ska kolla på film eller något snart :) Min storebror håller på att ladda ner en film , vet inte vilken men det får bli en överraskning .. :) 


//grå tröja från Nike // leggins från Ginatricot // 

My #Day #with #Crazy #Friends

Hahaha


Chiles Nationaldag !

Idag är det Chiles nationaldag och då brukar vi hemma äta chilensk mat och ha en middag med släkten. Vi bjöd alltså min mormor och min morbror och morfar och sen så var det mamma , pappa , jag och storebror . Min lillebror sov så han hann inte äta mat men självklart så finns det ju kvar mat till han.  Men vi åt alltså kött och kyckling , ris, potatis och en speciellt chilensk mat var det då en majs gryta typ och så hade man majsgrytan i en majs skal eller vad man nu ska kalla skalet. Det blev jätte gott mums ! :) Här får ni en bild på maten . Och en annan grej så var det min storebror som gjorde kycklingen , han ville göra som tv programmet " mästerkocken" gjorde med kycklingen att man skulle lägga öl inuti kycklingen och såklart när man så väl grillar det så går alkoholen bort :) . Det blev ganska gott . Haha tyckte det var så kul hur kycklingen stog upp !! :'D haha






13 september 2013

Har gjort sjukt många grejer , jag har vart både upptagen men det har alltid vart roligt sen. Hade ingen outfit bild igår så kunde inte lägga upp något osv . Sen idag så har jag vart med kompisar , snackat och varit hemma och kollat på film med familjen. Vi ska tydligen kolla på en till film nu så jaaa fredagen är inte slut än för oss här hemma :) . Efter att ha varit med vänner gick jag hem med en helt massa böcker eller vad det nu var men det var säkert ipaden för den väger så jävla mycket sen en bok som är väldigt bred och tjock, sen så bytte jag om till bekvämare kläder som t.ex mjukisar. Men ni får ha en jätte bra fredag , haha oj har glömt bort att det är den 13 september och det menas att det är otur idag haha ha så kul :'D 


Uppdatering!

Alla har väl sett eller märkt att det finns en uppdatering på blogg.se och den är sjukt bra som helst dessutom påminner den mig om datans blogg.se , nästan likadant tycker jag . Jag tycker den har blivit mycket bättre för nu kan man t.ex byta profilbild , göra så texten blir sne , tjock , understruket . Sen så kan man kolla på sitt arkiv vad man har lagt upp och till och med radera inlägg!! Innan kunde man inte radera inlägg och göra om texten ifall man hade publicerat den och sedan märka att texten blev dålig. Tycker verkligen att dom borde gjort detta uppdatering för innan var så dåligt ! Det tycker jag! Men det kanske inte ni tyckte. Men nu vet ni om detta uppdatering, men det är bara till för mobiler hihi . Ses :) 


Today's Outfit

Min outfit idag i skolan blev väl en magtröja från Monki och jeans från Cubus .




Dagens Musiktips!

Väljer två låtar som jag hoppas ni alla gillar. Har snart brist på låtar...  så om ni vet några bra låtar så kan ni väl kommentera. :)
 
 så himla bra låt
 
 
Spola till 1:00 på Love More för det är då låten börjar .

So sick

Vaknade på morgonen med förkylning och ont i halsen , orkade verkligen inte gå till skolan kände det som. Men var lite förkyld igår också men det var inte så illa som idag. Haha rubriken påminner mig om låten " Ne-Yo - So sick " hahah det är en gammal låt men ändå sååå bra asså alla har säkert hört den innan men säkert inte sådär nyligen så lyssna på den nu så ska jag också göra det :)


Too Warm !!

Sitter och solar medans jag läser och blir solbränd!! Jag kokar som vatten i en kastrull. Mina hårstrån på armen har blivit ljusa .... :O Så himla varmt ! Till och med min iskalla vatten blev varm på bara några minuter tyckte det blev äckligt efteråt :( . Iallafall så är jag faktiskt ensam hemma så jag tar en tid för mig själv och solar och läser en bok utan några som stör :)))) . Ses


Tävling

Tävla om två biljetter till Idols första fredagsfinal i Spånga! Det ändå du behöver göra är att gå in på idols hemsida och svara på utvalda frågor och skicka sedan alla svaren via mail till dom. Lycka till!! ❤


Party all day

Hej hej är just nu på en födelsedagsfest och firar en person. Jag hade iallafall en turkos byxa från Vero Moda, t-shirt från Cubus och skor från Belle shoes . Passade rätt bra. Dessutom så fick jag väldigt ont på fötterna för jag hade köpt skorna idag pga för att dom andra svarta skorna var lite fula .... Så jag passade på att köpa dom för dom var från 100 kr :) . Hoppas jag inte får sår i fortsättningen ;) . Men nu ska jag faktiskt hänga med min kusin som är nästan lika gammal som mig så det är bra !


Fredags mys!!

Nyss hade en film som jag kollade på tagit slut och den var jätte bra men har sett den två gng nu. Jag åt iaf onyttigt som chips och cola !! Men det är ju fredagsmys det är vad som är teman idag , chips ! . Filmen heter : Ramona and Beezuz. Beezuz är Selena Gomez så ja hon är med på filmen . Fick dessutom Make a wish grej som alla pratar om ni vet 00:00 så gör man en önskning , men jag gjorde det iaf inte utan jag screen fotade faktiskt.


Today's Outfit

Ignornera min peace hand haha så ful. :*

//T-shirt from Nike // Jeans from Cubus // Skor Converse //kofta from ginatricot


Food and dessert

Idag när jag var i skolan fick jag ett sms ungefär klockan 1. Det stog att det var från Christoffer, min storebror som är 21 år . På smset skrev han såhär " Vi möts kl 4, vi ska äta ute. Jag bjuder" som tur slutade jag halv 2 inte 3 eller 4 . När vi var i restaurangen (foodcourt) valde jag ett persiskt restaurang där jag tyckte att det såg gott ut istället för kebab och skit, för jag äter det jämt på Foodcourt. Det jag tog hette " Kobideh" hihi jätte gott !


New in

Jag lovar det jag säger,jag köpte en svart byxa på direkten efter jag hade skrivit inlägget " Tips " hihi så nöjd , jag är också nöjd för det blev 100 kr rabatt!! Visste inte seriöst ! Hade visst tur idag. Nej men den här byxan kostade 400 kr och sänktes till 299 kr . Nice price. Sen så är det märket Crocker . Från början så hade jag prövat svarta byxor från bik bok för 500 kr men dom var inte så värst bra och fina ! Så som tur så gick jag och kollade på JC sen så hade jag bara dom här att välja mellan eftersom det är ju en bra märke sen så är den också jätte fin på min kompis och passade jätte bra på mig, tajt och väldigt tjock jeans till skillnad till Bik Boks svarta byxa :) Så det blev den här byxan :) Hihi


Rekommenderar att köpa

Jag rekommenderar att köpa den här produkten! Det är en Reparerande hårolja för mycket torrt och frissigt hår. Håret vårdas intensivt och blir mycket mjukt med ökad lyster. Man applicerar håroljan i torrt hår före schamponeringen. Jag tar ju alltid schampo innan balsam så alltså så kan jag lika gärna säga " innan duschen" . Efter man har applicerat håroljan ska det få verka i 10 min innan du lägger schampo. Klar. Man kan köpa den i affären Yves Rocher, finns i Solna , Täby centrum tror jag..


Tips

Hade tänkt köpa nya byxor i svart färg ! Jag behöver verkligen en svart byxa som inte ändrar färg till grå när man har tvättat den och att det blir grått på knäskålarna. Så snälla ge tips på affärer där det finns bra byxor!!


Homework

Trött :( , slutade 4 idag kom hem ca halv 5. Alltid hemkunskapen som förstör dagarna! . Jag har iaf vart trött sen jag kom hem och så kom jag på att jag hade läxor som jag hade i väskan ! Men jag har för det mesta hållit på med spanska och engelska . Matte är jag inte riktigt klar än pga att jag inte fattade . Men annars i skolan ( innan hemkunskapen) var helt nice. Roliga lektioner med skratt med min knasiga vän Sonja som har ett underbar skratt som jag tror alla blir avis av :O hahahh men nu ska jag faktiskt sova . God night <3


Natthumor

HAHAHAH ska sova nu ! Har skola imorrn fast har sovmorgon YEAH ! HAHAHAHAH hej då innan jag blir fast med mobilen och bloggen.


-

Jag har visst glömt att publicera inlägget där jag skrev om något om min storebrors födelsedag så faktiskt ska den ha vart publicerat redan klockan 6 tiden ! Så jobbigt att det händer så :( känns inte så rätt kul att läsa inlägget då när den är i en helt annan tid påriktigt . :( ajaaaa


Braids !

Gjorde inbakad fläta och en fiskfläta. En på min brors flickvän (inbakad) och en till min mamma (fiskfläta) . Är nybörjare på att göra fiskflätor men det blev ganska bra , om jag ska vara ärlig.


Today's outfit

Idag tog jag alltså på mig en linne från H&M som är jätte fin! Sen bara vanliga jeans ofc. Pallar inte vara sådär jätte fin bara för en fotografering som jag ändå kommer se as ful ut! Såhär såg iaf min outfit !! ;)


Michael's birthday !

Hej hej idag var det min Storebrors födelsedag och jag vet att det är jätte många som har fyllt år . I fredags var det min kompis Laura, I lördags var det min kusins födelsedag och hon är nu 10 år tror jag ... Sen igår min pappa och idag min storebror. Gud va tiden går snabbt ! Men iaf så vet jag inte vad vi ska hitta på idag till Michael men säkert en god middag igen . Kan ni fatta att min pappa fyllde år igår och nästa dag alltså idag så föds en son! Man kan väl säga att det var pappas present typ hahahaha :)


Daddy's birthday

Idag har jag vart upptagen bland annat läxor och födelsedag . Har ätit en god middag med familjen sen har jag läst en bok som är läxa och dessutom duschat , plattat håret m.m. Det har faktiskt vart en ganska helt okej bra dag idag bortsett från alla andra som inte hade det så bra idag. Men nu ska jag faktiskt fortsätta läsa, sen sova och vakna på morgonen , gå till skolan och ha skolfotografering . Så ser det ut idag och imorgon . Puss :*